HTML

kiss-busz

Busz-szerviz, autójavítás, személyszállátás,

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.03.08. 09:05 Kiss-busz

Kik vagyunk, mit csinálunk?

 

Cégünk, az Ottó Busz Service Kft. 2008-ban nyitotta meg kapuit, mondhatni első fecs­keként, a Gödöllői Ipari Park területén, az Isuzu és KingLong típusú autóbuszok kizá­ró­la­gos magyarországi szervizeként.

 

Az elmúlt 3 év során bővült palettánk, és a környező cégek, magánszemélyek személy­­autói­nak, autóbuszainak, furgonjainak és kisteherautóinak szervizelését is ellátjuk – a visszajelzé­sek alapján – Megrendelőink teljes megelégedésére. Legutóbbi beruházásunk alkalmával szervizkínálatunk bővült egy komoly háttértámogatással rendelkező Bosch diagnosztikai készülékkel, melynek segítségével a gépjárművek komputer-vezérelt hibaüzeneteit és javítási kulcsait tudjuk lekérdezni, amely segíti a pontosabb és gyorsabb szervizelési munkát.

 

Mit vállalunk?

 

Személyautó, busz, kisteherautó

  • teljes körű átvizsgálás, javítás
  • hibatárolók olvasása, hibatörlés

(Bosch diagnosztikai készülékkel)

  • motordiagnosztikai vizsgálat
  • vizsgára való felkészítés, ügyintézés
  • gyorsszerviz
  • téli/nyári átállás, hosszabb utakra való felkészítés
  • motorgenerál
  • klímajavítás, feltöltés, tisztítás
  • elektromos javítás
  • járműbiztonsági kamera rendszerek telepítése
  • riasztórendszerek kiépítése beüzemelése
  • autórádiók DVD/Div-x/MP3/CD lejátszással LCD kijelzővel,

TV-k, monitorok, multimédiás szett igény szerinti kiválasztása utáni kiépítése

  • helyszíni mentés

 

FLOTTA SZERVÍZELÉS

A vállalkozások számára kiemelkedő fontosságú, hogy járműveik maximálisan ellás­sák feladatukat, és ezt csak rendszeresen karbantartott gépjárművekkel tudják megol­dani. A rendszeresen karbantartott gépjárművek biztos hátteret nyújtanak a cég felada­tainak ellátásához és határidőre történő teljesítéséhez.


Az időszakos átvizsgálások révén olyan hibák javítására is sor kerülhet, amik későbbi észlelése nagyobb költséggel javítható lenne, valamint a javítás időtartama is több időt venne igénybe, ami a flottákat üzemeltető vállalkozásoknak bevétel kiesést jelentene.


Szervizünk – partneri szerződés révén – segít Önnek e probléma elkerülésében, az a­láb­bi lehetőségekkel:


- Az első átvizsgáláskor teljes körű állapotfelmérést készítünk gépjárműveiről.


- A gépjárművekről nyilvántartást készítünk és vezetünk, mely tartalmazza a gépjármű típusát, rendszámát, alváz- és motorszámát, évjáratát, valamint a műszaki vizsga érvényességi idejét.


- A műszaki vizsga lejárta előtt értesítjük Önt a közelgő lejárati dátumról és kérés esetén azt meghosszabbítjuk a gépjármű újra vizsgáztatásával.


- Az időszakos karbantartási munkák megkezdése előtt a szükséges alkatrészeket előre beszerezzük, hogy az előre egyeztetett időpontban megérkező gépjármű javítására a lehető legkevesebb időt kelljen várni.


- Az időszakos karbantartási munkákon túl, egyéb sürgős esetekben soron kívül fogadjuk az Ön vállalkozásának gépjárműjét, és azt a lehető legrövidebb időn belül, a meghibásodás függvényében javítjuk.


- Váratlan meghibásodás esetén, kérésre, szakembereink helyszínre mennek és intézkednek a gépjármű további sorsáról (helyszíni hibaelhárítás, műhelybe juttatás).


- Kérésére vállalkozásának gépjárműveit „háztól-házig” szolgáltatás keretében tudjuk vállalni.

 

Remélem sikerült felkeltenünk érdeklődését szervizünk iránt és a jövőben Önt is elé­ge­dett ügyfelünkként tarthatjuk számon.

 

Kérdéseivel forduljon bizalommal kollégánkhoz, Sarus Zoltánhoz (telefonszám: 06-70-33-44-114), aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.

 

Árajánlatkérés

 

E-mail cím: kissbusz@t-online.hu

Telefonszám: 70 33 44 114

Blog: www.ottobusz-service.blog.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: mentő alkatrész szerviz autóbusz személyszállítás


A bejegyzés trackback címe:

https://kiss-busz.blog.hu/api/trackback/id/tr722720833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása